Post by joyperconspesbe on Feb 22, 2022 22:43:17 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafting and Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafting and Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daugiau žetonų įsilaužimo ▞▞▞
▞▞▞ Crafting and Building 2022 version ▞▞▞
Man patinka programa, turiu daugybę pasaulių, man buvo taip smagu, bet vertinu ją tik 3 žvaigždutėmis, nes atsisiunčiau ją, kad galėčiau žaisti su draugais, bet bandžiau prisijungti prie žaidimo pateikdamas savo duomenis ir aš Bandžiau daugiau nei 15 kartų, bet tai visiškai neveikė, pabandykite išspręsti mano problemą, bet vis tiek gera programa 🐁💜😃
Nesamoneeeeeee negaliu pasidaryti beveik tikro minecraft o kiti gali š nsmn
Noriu laukinio atnaujinimo. Trūksta pasiekimų. Aš taip pat urvai ir uolos II dalis. Aš taip pat noriu šluojančių atakų ir šluojančių kraštų užburtos knygos. Komandų blokai ir jukebox neveikia.
Žaidimas yra mano mėgstamiausias, bet paskyra neveikia ir aš neprisijungiu prie serverio, pataisykite tai
Puiku
Jigsaw Puzzles - puzzle games Пъзели bjs
Crafting and Building Piedzīvojumu spēles zajg
Šį žaidimą vertinu 3 žvaigždutėmis, nes kai žaidžiu rašau dabar atrodo kaip tikras minecraft, kai atsisiunčiate cp, pls pataisykite atsilikimą
Lak
Man labai patinka šis Minecraft ripoffas, jis beveik panašus į tikrąjį Minecraft, bet vienintelis dalykas, kuris skiria šį žaidimą nuo Minecraft, yra tai, kad šiame žaidime yra geros reklamos. Džiaugiuosi, kad skelbimai nepasirodo žaidžiant žaidimą
Tai toks žaidimas kaip minecraft. Aš neperku „Minecraft“, bet mano draugas sakė, kad atsisiųskite „Kūrimas ir statyba“. Bet šis žaidimas turi tam tikrų problemų, pavyzdžiui, aš žaidžiu savo pasaulį servival ir buvau patobulintas, lyg turėčiau neteritų rinkliavas ir šarvus, bet kai einu pietauti ir kai matau, kad mano pasaulis neegzistuoja ir aš esu šokiruotas, sakiau mano draugas, mano pasaulis buvo ištrintas, todėl mano draugas sakė, kai sakau atsisiųsti Crafting and Building, aš taip pat žaidžiu šį žaidimą ir mano pasaulis buvo ištrintas😢
Labai blogas żaidas
Gerbiami kūrėjai ir kūrėjai, kai ištrinu žaidimą ir įdiegiau jį kaip prieš 3 mėnesius ir vėl įdiegiau, kai nustatau išorinį nustatymą, tada sukuriu pasaulį, visi kiti elementai kuria ir kuria tekstūrą, kai įdedu savo Minecraft tekstūrą. tai vis dar panašu į kūrimą ir tekstūros kūrimą, pls pataisykite ir įdėkite priedų, modifikacijų, elgesio paketą, visuotinį išteklių paketą, tekstūrą ir įdėkite pritaikytą pasaulį. Prašau jūsų kūrėjų ir kūrėjų plsplspls Vertinčiau 5/5 Jei tai padarėte, pls
Crafting and Building Dobrodružné pqqu
Labai labai geras žaidimas
Taigi nėra jokių problemų su pačiu žaidimu, tai tik kuriamos funkcijos, nes dėl jų tekstūra sutrinka kiekvieną kartą, kai jį nutraukiate, ir tai tik maniau, kad norėčiau pranešti, kaip kuriamos funkcijos veikia žaidėjams
Labai geras žaidimas puiki grafika puiki fizika be klaidų ar žaidimo gedimų puikus žaidimas rekomenduoju šį žaidimą ir žmonės jam skyrė 4 žvaigždutes už skelbimus išjungti internetą paprasta
Triukšmas
Sveiki, išspręskite šią problemą. Kai žaidžiau žaidimą, negaliu nieko pajudėti ir liesti, todėl pataisykite tai
Gerai, kaip „Minecraft“, bet nemokama, tačiau jame yra daug klaidų ir nesklandumų, ypač naudojant naująjį 1.18 naujinimą ir kai ištrinu programą, ją įdiegiu iš naujo ir atsidūstu, net jei bandau pakeisti programas ir tekstūrą. pakuotė nesikeis, pls pataisykite tai labai erzina
Omg šis žaidimas atrodo kaip minecraft Šis žaidimo elementai yra kaip galinės akys aš labai laimingas žaidžiu šį žaidimą aš einu į endercity man patinka šis žaidimas serveriai geras ryšys neturiu minecraft bandau šį žaidimą ir esu prisijungęs mano draugo duomenys ir aš žaidžiu pas draugus! Ačiū už šį žaidimą tiek daug kūrybos ir kūrimo!
Tai gerai, bet jei galite žaisti su savo valdikliu ar klaviatūra, turėtumėte pridėti jo nustatymus.
Ar galite padaryti kareivio odą?
Kaip ir „Minecraft“, tačiau norint atidaryti šią problemą, reikia daug laiko
Tai visai tinka Minecraft ripoffui, man labai patinka
Žodžiu, geriausia minecraft kopija, bet grafika/animacija labai skiriasi, jei pakeisite animaciją ir pridėsite End portalą bei Ender Dragon prie žaidimo, tai galėtų būti daug geriau 😊, BTW Aš myliu šį žaidimą 😊😊
Ar tikrai nenorite, kad nenaudočiau tekstūros paketo? Klausyk, man REIKIA TEKSTŪROS, PATINKAMI MINECRAFT NE TAVO, AŠ NE NEKENKANTIS, BET KODĖL GRĄŽINAU PAS ALEXĄ, NET MANO VARDAS – STEVE'as
Tai tikrai įdomus žaidimas, panašus į minecraft. Vienintelės problemos, kurias radau, yra susijusios su skelbimais ir paskyromis. Jei nesukuriate paskyros, beveik neįmanoma prisijungti prie draugų pasaulių, nes skelbimai rodomi prieš jums prisijungiant. Paskyrų problema, kurią neseniai radau, yra ta, kad nebegaliu prisijungti.
Šis žaidimas yra per daug panašus į tokį kompiuterinį žaidimą kaip „Minecraft“. Tačiau šio žaidimo kūrėjai turi pakeisti numatytąjį savo personažų pavadinimą, nes Steve'as ir Alexas taip pat buvo „Minecraft“. Kodėl jie nevartoja tokių pavadinimų kaip - Max ir Kelly. Ir kodėl jūs naudojate „Microsoft“ prisijungimo sistemą, kodėl nesukūrus savo prisijungimo sistemos. Ir po kelių minučių prisijungę prie šio žaidimo mes automatiškai atsijungiame nuo savo paskyros žaidime. Kodėl neištaisius šios problemos prieš kitą naujinimą.
Aš tiesiog sunkiai dirbu dėl savo namų, bet kai išeinu iš žaidimo, žodis dingo, PRAŠOME PAtaisyti
Labai geras žaidimas kas nežino galima pasikeisti texturas į tikrą minecraft
Crafting and Building Sarguzasht ygv
Man labai patinka šis žaidimas, bet aš jam skyriau 3, nes jį atnaujinęs negaliu patekti į kai kuriuos savo pasaulius arba jie per ilgai atsidaro ir tai mane trikdo. Norėjau pažaisti, kad atsipalaiduočiau kelias minutes, bet užtruko 10 minučių, o pasaulis vis tiek neatsivėrė. Kai ši problema bus išspręsta, galbūt galėsiu geriau įvertinti šį žaidimą.
Crafting and Building Seiklusmängud hifh
Jis niekada nerodys „Minecraft“ tekstūros, jei taip būtų, tai nepadės
Prašome pateikti kūrimo ir statybos atnaujinimą
Man patinka šis žaidimas. Bet iš tikrųjų šie papildymai labai erzina. Ir prašau, pridėkite prie šio žaidimo dar daugiau minių ir misijos, kai baigiau šį žaidimą, jis tapo labai nuobodu. Visada atnaujinkite šį žaidimą.🙂🙂🙂🙂🙂❤️ ❤️
Šis žaidimas yra labai geras ir yra originalus, panašus į minecraft
Man negali visai par
Gali buti kad atsiras minecraft modas ir atrodis kad minecraft žaidi Labai cool
Atsisiųskite mineceaft in happymod, šis žaidimas yra 2021 m. sausio 1 d. iPlay Tai gražus, BET ŠIANDIEN YRA BLOGUS prižiūrėtojas autorių teisės minecraft pls
Mano kūrimas ir statyba turi problemų, kurios nėra atviros, kad mes nedirbame, prašome ką nors padaryti šiuo metu
Tai nebėra gerai, vėl pridėkite „Minecraft“ tekstūros paketą