Post by joyperconspesbe on Feb 22, 2022 22:49:23 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Piano Game: Classic Music Song ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Piano Game: Classic Music Song IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats padidina žetonus ▞▞▞
▞▞▞ Piano Game: Classic Music Song 2022 version ▞▞▞
Yra tiek daug šių žaidimų, kurie visi yra visiškai vienodi, būtų puiku turėti bent vieną, kuris keltų mažiau streso ir būtų labiau atpalaiduojantis, o visos dainos būtų pasiekiamos iš karto, be pagreitinimo ir labiau atleidžiančios (pvz., Nepavyksta, kai praleidžiate plytelę arba pataikėte į ne tą vietą). Mobilieji žaidimai imo turėtų būti sukurti taip, kad padėtų vartotojui atsipalaiduoti, nes dauguma žmonių juos žaidžia, kai atostogauja nuo darbo ar mokyklos.
Puiku, kad vis dar bandau būti šiek tiek greitesnis
ŠIukšliadėžė!!! Pats žaidimas gražus, bet toks lėtas. Tiesą sakant, jis taip sutrinka, kad negaliu žaisti.
Šis žaidimas yra toks įdomus. Man tiesiog nepatinka, kad kiekvieną kartą, kai pralaimi iš niekur, atsiranda priedas. Bet kitu atveju aš rekomenduočiau tai jums.
Tai graži muzika
Airplane Chefs - Cooking Game Arkade vah
Gerai, yra daug priežasčių, kodėl aš nekenčiu šio žaidimo.
Jokių priekaištų, bet dainos atpalaiduoja mintis. Bet galėtų būti geriau, jei būtų pauzės mygtukas....!
Tikrai radau bandymus ir smagu, nėra jokių papildomų dalykų, bet daugiau dirbkite su karoliukais ir pridėkite daugiau dainų
Labai vargina, kai pereini į kitą lygį, man labai patiko šis žaidimas
Nuostabu
Piano Game: Classic Music Song Musiikki qeg
Tai buvo labai gera patirtis nuo tada, kai pradėjau žaisti šį žaidimą, iš tikrųjų tai privertė mano mintis fiksuoti muzika, o ne stresas
Man labai patinka šis žaidimas, bet aš tik vaikas ir greitėja, kai jis įsibėgėja, todėl gal galite šiek tiek sulėtinti, prašau ir ačiū.
Tai malonu, bet ne taip nuostabu, nes jis turi labai greitą greitį ir vaikas negali žaisti, o sesei nepatinka šis žaidimas
Gerai! bet reikia daugiau malonių muzikinių melodijų, švelnių ir raminančių ausims.
Man patinka šis žaidimas, bet yra viena klaida, kad turime pasirinkti dainą, bet nėra taip, kad tai yra klaida......
Tai nuostabi programa..... tikrai reikėtų atsisiųsti programą, nuostabiai tobulina fortepijono įgūdžius, o jei pavargote, galite groti šia programa, kad jaustumėtės gaivūs, bet aš skyriau 4 žvaigždutes, nes turiu tik 1 problemą. visa kita 1 problema yra ta, kad yra tiek mažiau muzikos, turėtumėte pridėti vis daugiau ir daugiau muzikos .......... kad būtų maloniau žaisti šį žaidimą ..... . beje, tai puiki programa. Ačiū
Taigi boooooooring žaidimas Labai labai lengvas 5–10 metų vaikai žaidžia šį žaidimą ir labai lengvai jį užbaigia
Пианино Игры: Classical песня Музыка kaa
Atsisiųsdamas pradėk vėl ir vėl Man pradeda nuobodžiauti, aš maniau, kad taip greitai jį atsisiųsti, bet ne, aš tik apgaudinėju save ir nemaldau, kad reikia atsisiųsti daugybę žaidimų, o ne šią programą
Man patiko, bet pasiekus 200 žvaigždučių žaidimas atsitraukė ir nustebau – turiu penkias žvaigždutes ant širdies ir toliau, bet rašoma, kad dar jo neatrakinau. Daugiau tų dainų negrosiu. Programėlė mano telefone buvo įdiegta beveik pusę metų. Liūdna pagaliau atsisveikinti. Taip 👋
Viskas gerai.Muzikos natos šiek tiek sujaukia, o begalinio režimo trūkumas nuvilia, bet esu grojęs prastesnius Piano Tiles klonus
Tada noriu groti dar kartą, bet daina tampa lengvesnė
ŠIS ŽAIDIMAS TAIP ATLAUKA, kad VOS GALIU GRAISTI JOKIĄ MUZIKĄ BE TRŪKIMO!!!😭😡😡
Tai geras ir smagus žaidimas, iš kurio taip pat mokaisi..pavyzdžiui savo akimis 👁 patikrink, koks tavo sveikas ir rankos...
Na, iš tikrųjų žaidimo eiga nebloga, bet blogiausia, kad kai kurios dainos nėra sinchronizuotos, be to, jose yra daug melagingų natų. Taigi iš tikrųjų manau, kad geriau susiraskite geresnius pianinininkus (😄) ir geriau juos sinchronizuokite.
Man labai patinka šis žaidimas, jis šaunus ir atpalaiduojantis, taip pat nuostabus 😘😘💕
tai labai gražus garsas, man labai patinka šis garsas😍😍
Piano Game: Classic Music Song Musik bxr
neblogai, bet reklamos taip erzina žaidžiant
Man 100% patinka šis žaidimas. Vienintelis dalykas, mano nuomone, blogas yra tai, kad plytelės, kurias reikia spausti, yra labai plonos, ir tai nėra tokia sudėtinga kaip kitos fortepijono plytelės. Be to, šis žaidimas yra tikrai gerai sukurtas ir nuostabus. Ar manote, kad galėtumėte sukurti daugiau dainų?
Man patinka šis žaidimas! Tai nuostabu, aš ką tik jį įdiegiau ir jau gavau 15 žvaigždučių ir 175 deimantus. Ir aš taip pat mėgaujuosi muzika. ❤❤❤ .. Bet gal tai padaryti šiek tiek sudėtingai
Šis žaidimas yra puikus ir nuostabus... Tačiau 4 žvaigždučių skyrimo priežastis yra ta, kad daina nėra įprasta... Turiu omenyje tokią dainą kaip "Faded", kuri yra labai populiari... Beje, aš ❤️ šį žaidimą; tokia gera grafika, žaidimas ir valdymas... Taip šaunu!!!😘😘
Tikrai geras žaidimas, tačiau grojant muziką, kuri skamba neįtikėtinai greitai, kartais neaptinka mano piršto spaudžiančio natas. Kuriame man taip nutiko 3 kartus muzikoje „visada su manimi“. Praneškite man, jei tai klaida. Prašau ir ačiū.
Man patinka šis žaidimas ❤Jis labai įdomus, bet yra problema, skelbimai visada pasirodo, kai tik pralaimiu žaidimą
Šis žaidimas yra labai įdomus, jis man tikrai primena žaidimą „piano tiles 2“ ir man jis patinka.Bet ar galite pridėti funkciją, kuri leistų mums leisti dainą be galo daug kartų, prašau, mačiau daugiau tokių komentarų, manau, mes visi būsime labai patenkinti, jei jūs, vaikinai, ją pridėsite. Kai tik gausime funkciją thnx, įvertinsiu 5 žvaigždutėmis.
Piano Game: Classic Music Song Musica qpit
Šis žaidimas yra įdomus, bet taip pat sunkus, kai pagreitinate. Taigi vertinu tik trimis žvaigždutėmis. Tai yra priežastis, kitaip šis žaidimas yra labai puikus
plytelės juda per lėtai, bet žaidimas atrodo įdomus
Taigi manau, kad tai geras žaidimas, bet kartais sulaukiate papildymų. Bet apskritai šis žaidimas yra labai įdomus, bet kartais tampa nuobodus, aš vis tiek rekomenduoju šį žaidimą.
būčiau įvertinęs 5 žvaigždutėmis, bet tikėjausi, kad jame bus begalė plytelių, bet tuo metu, kai pasiekiau visas penkias žvaigždutes, muzika staiga nutrūko, todėl tai buvo tikrai didelis išjungimas. Bet pats žaidimas nėra toks blogas