(iOS) Pixel Gun 3D - Battle Royale apgaudinėja neribotą kiekį brangakmenių
Mar 16, 2022 12:36:18 GMT -6
Post by countcreenjaicoeber on Mar 16, 2022 12:36:18 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Gun 3D - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Gun 3D - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja neribotą kiekį brangakmenių ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Gun 3D - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Man patinka žaidimas, bet jis virto žaidimu „mokėti už laimėti“ ir tas, kuris neturi mitų, mirs, bet tai geras žaidimas
Šitas žaidimas yra labai geras ir aš esu čia pro 🙂
Labai geras žaidimas, bet duoda tik 2 centus!
Tai gana gerai, bet gavęs naują įrenginį žaidimas nenustos strigti ir nesvarbu, kiek kartų ištrinsiu ir įdiegsiu, jis nenustos strigti. Ar tai klaida? Arba kaip man tai ištaisyti?
Prisimenu, kaip mokiausi 4 klasėje, grįžau namo žaisti šį žaidimą ir be galo jį mylėjau, bet dabar atsisiunčiau jį ir jis yra klaidingas, nestabilus, pinigų griebiamasis. Prideda be pertraukos ir man vis kyla problema, nes žaidimas atsitiktinai sugenda įkeliant, bandžiau išvalyti talpyklą ir datą, išvalau gamyklinius telefono nustatymus ir vis tiek žaidimas kartais net nenori paleisti. Pasiilgau senojo pikselių pistoleto 3d
Pixel Gun 3D - Battle Royale پرتحرک kmoo
Labai smagus žaidimas tikrai rekomenduoju žmonėms, kurie mėgsta šaulius.
Tai buvo daug ginklų, bet duok man daugiau žaidimų ginklų, kai jis pataiko apie 21 val., jis atsilieka, bet ne daug
Šis žaidimas yra šaunus, bet kai kurie ginklai yra labai sugedę, manau, kad juos reikia pašalinti arba padaryti blogesnius nei yra dabar.
Žaidimas yra tikrai įdomus, aš vidutiniškai nužudau 20–23, bet žaidimas tikrai turėtų turėti valdiklio palaikymą, tai būtų daug smagiau.
„Pixle gun3d“ yra labai įdomus žaidimas, bet aš galiu žaisti puikiai savo telefone, bet kai bandau žaisti su savo planšetiniu kompiuteriu, viskas, ką daro, tai įsijungia į žaidimą, o kai aš einu į Battle Royale, tai trunka amžinai, o tada tiesiog išeina iš žaidimo. žaidimas į pagrindinį ekraną, aš nežinau, ar jo pixle gun3d ar mt tablate, pakeiskite tai, man tik 9 metai, tu sugadinai mano chilld hood gyvenimą 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Vis užstringa bandant paleisti. Sugenda 90 proc., tada 95 proc.
Pixel Gun 3D - Battle Royale Veiksmas fru
MAN MYLIU ŠĮ ŽAIDIMĄ!!!, man šis žaidimas yra kaip žmonėms, kurie tiesiog nenori pykti ir smagiai praleisti laiką. Kitas dalykas yra tai, kad šis žaidimas yra tikrai geras, bet yra viena problema ir ta problema yra priežastis, kodėl aš įdėjau 4, o ne 5, nes kai žaidžiau žaidimą nuo tada, kai jis pasirodė, bet iki šiol negaliu žaisti žaidimas, kai turiu laiko žaisti žaidimą, tai tarsi įstrigo ant įkrovos, kurioje rašomas tavo vardas. Taigi aš ištrinsiu kai kuriuos žaidimus ir, jei nepavyks, pataisysiu
Šudas
Suteiktų jam 5 žvaigždutes, bet atsižvelgiant į tai, kad dvikovose jie tiesiogine prasme meta 10 lygį prieš 30 lygį, neįmanoma laimėti, todėl šiame žaidime nėra jokio nuosaikumo rungtynėms. Neatsisiųskite šio žaidimo.
Jo geras žaidimas
Šiame žaidime ne tik mokama laimėti, bet ir kiekvieną kartą, kai aš noriu ar ne gaunu skelbimą, žaidimas sugenda, nesuteikdamas atlygio už tai, kad žiūrėjau ne taip, kaip buvo anksčiau 😭
Žinau, ko tikėjausi išėjęs iš šio žaidimo tokiam ilgam laikui. bet absoliučiai niekas nepasikeitė, kaip tu turėjai gauti ginklus. dalys vis dar labai brangios. viskas, kas gera, ateina iš mūšio perdavimų arba jūs turite šlifuoti kelias dienas, kad gautumėte vieną ginklą. O dabar turime išleisti daugybę brangakmenių, kad patobulintume ginklą, kad jis būtų gyvybingas, palyginti su vienu šūviu 3 kačių šlamšto ginklais? negaliu patikėti, kad šis žaidimas yra geras.
Sveiki, sakau, kad šis žaidimas yra labai geras, bet turiu 2 pranešimus / klaidas / trikdžius, vienas iš jų prasidėjo šį rytą, aš žaidžiau kokį nors turnyrą pg3d ir po to mane nužudė joks mygtukas nepasirodė, aš nemačiau atkūrimo mygtuko, galėčiau jus atkurti vaikinai turi automatinį atkūrimą per 15 sekundžių taip, ne, priešas mane nužudė, tada aš tiesiog negalėjau atkurti žaidimo, tada jis baigėsi samsung galaxy a10 plzfix
geras žaidimas... per daug ginklų, bet smagus laiko gaišimas
Mylėk žaidimą! Bet man labai gaila, kad laimės krūtinė buvo pašalinta.
Pixel Gun 3D - Battle Royale Action izcm
Kodėl neišeina išeiti iš akaunto 😭😭😭😭😭
Jis nėra toks geras, kaip anksčiau, aš žaidžiau nuo tos dienos, kai greita mirtis buvo aotomatinė, taip pat esu išprotėjusi, nes naujoji „tornament“ funkcija sušvelnina pusę laiko, kai susidraugaujate su žmonėmis, nes aš pasiilgau senų laikų tavęs. tiesiog žaisk raundą ir kai laimi, gausi torpijų, o kai pralaimi, prarandi tropijas, o dar blogiau yra tai, kad aš praradau savo Apple sąskaitą ir turiu pradėti viską iš naujo, o kas atsitiks su krūtine, mes galime mitiniai ginklai nuo to jau negerai
Šūdas zaidimas
像素射擊 3D (Pixel Gun 3D) 動作 ixeu
Žaisdavau apie 2015 m. (taip pat pasiekiau gana toli). Žaidimas šiek tiek pasikeitė. Ginklai atrodo subalansuoti. Žmonės sako, kad tai p2p, bet neatrodo, kad tai būtų problema, kalbant apie ginklų kainas. Žaidimas apskritai yra daug naudingesnis, tačiau apdovanojimai iš rungtynių neatspindi rezultato. Mano vienintelė problema, susijusi su lygių sistema, yra ta, kad ji apskritai labai riboja. Dauguma dalykų yra užrakinti už lygių. Aš esu 9 lygyje ir turiu daugiau nei 300 monetų, tačiau prototipas yra 30 lygyje, ką girdėjau. Taip…
Draugas, šis žaidimas yra beprotiškas, bet vienintelė problema yra atnaujinti paskutinį kartą, kai atnaujinau ir duodu 1,6 GB, prašau sumažinti
Negaliu išsiųsti ar priimti kvietimo draugauti, žinoma, jei tai tik aš, bet, be to, tai gerai.
AB Evolution 2022 Role Playing byg
Norėčiau, kad galėčiau duoti nulį žvaigždučių, aš nusipirkau ginklą, o jie man davė ginklą, kurio aš nespustelėjau, jie mane apmokestino ir nenorėjo man grąžinti pinigų, tai pinigų ir laiko švaistymas, ir aš norėčiau, kad nešvaistytų bet kokius pinigus iš pradžių pasinaudokite mano patarimu. Negaiškite laiko atsisiųsdami, laimėti apsimoka ir perkant daiktus labai sunku, bet kokiu būdu galėčiau ištrinti visą savo paskyrą ir susigrąžinti pinigus, nes tai nesąžininga
Šis žaidimas laabai geras
Pixel Gun 3D - Battle Royale Ação gmc
Tai geras žaidimas, bet aš jį dar kartą atsisiunčiau, jis neišsaugojo mano turtingos senos paskyros ir esu labai piktas, todėl pabandykite tai ištaisyti
ištrinti šį naują automatinį tikslą, kurio neįmanoma žaisti
Labai geras žaidimas, bet gali pašalinti skelbimus, plz syil geras žaidimas 😀
Geriausias nubu zaidimas pasaulije...
Kas nores su manim pazaist mano nickas Solex123
Man tai labai patinka, tai puiki galimybė žaisti fps žaidimus mobiliesiems, bet tik tai, ko norėčiau, jei būtų grafinė parinktis, leidžianti išjungti arba įjungti dalelių apvalkalus, kurių tekstūra būtų prastesnė arba pakeistų tekstūros rezultatą.